Chipotle mora jsou uzené a sušené chilli papričky serrano skvělé pro chilli recept týkající se chilli con carne a dalších jídel. Pálivost je nízká a dosahuje cca 15,000 SHU před uzením.
Chilli paprička Habanero Jaguár z řady Capsicum chinense jacq. původem z Mexika byly vypěstována mexickými vědci z výzkumného institutu INIFAP roku 2009 na poloostrově Yucatán a proces byl dokončen v roce...
Chipotle pochází ze slova v jazyce Nahuatl chilpoctli což v překladu znamená "kouřil chili". Jedná se o uzené jalapeño používané v mexické kuchyni. Pálivost se po uzení sníží na jednotky tisíc SHU.
Grillmex: Grilovací Směs S Habanero Jaguarem A Avokádem. Slouží Ke Grilování, Pečení A Dušení Pokrmů Ze Zeleniny, Kuřete, Ryb A Dalších Druhů Masa. 50g.
Chilli Sůl: Mexická Směs Flor de Sal S Habanero Jaguar (350,000 g). Slouží Ke Grilování, Pečení A Dušení Pokrmů Ze Zeleniny, Kuřete, Ryb A Dalších Druhů Masa. 100g.
Směsi mexického koření ideální na pečení a grilování červného masa. Pálivost: střední
Chilli del árbol, nové koření, flor de sal (27 %) , habanero jaguar.
Certifikovaná sůl z laguny Cuyutlan v Mexickém státě Colima s nízkým obsahem sodíku, ideální pro diabetiky, hypertenzi a problémy spojené se selháním ledvin.